top of page

MOMPIANA

Trompeta: Dave Douglas

Saxos i flauta: Perico Sambeat

Piano: Lluís Vidal

Contrabaix: Masa Kamaguchi

Bateria: David Xirgu


 

La música de Mompou ha estat present al llarg de la meva vida. No recordo quan ni quina peça vaig escoltar per primera vegada. Suposo que va ser al Conservatori, quan feia els meus estudis musicals, quan vaig escoltar i interpretar per primer cop una obra seva. 

La seva música ha estat per a mi una influència i un referent, especialment quan he treballat sobre el nostre material popular. Feia molt temps que pensava en fer un treball sobre l’obra de Mompou, però no m’hi vaig decidir fins que la productora ContraBaix em va engrescar a fer-ho. Així va néixer el projecte Mompiana, que he plantejat com una relectura de la música de Frederic Mompou sota els paràmetres de la música improvisada.

 

Ha estat un privilegi treballar amb un trompetista de gran nivell i prestigi com Dave Douglas, recuperar el plaer de tornar a col.laborar amb Perico Sambeat, comptar amb la personal aportació de Masa Kamaguchi i poder disposar una vegada més de la valuosa complicitat de David Xirgu amb qui he compartit tants projectes. A tots ells vull agrair la seva implicació i sensibilitat musical.

bottom of page