top of page

PUBLICACIÓ DEL LLIBRE "COMPOSICIONS"

Un recull de 30 composicions per a distintes formacions

DINSIC Publicacions Musicals 2012

ISMN: 979-0-69210-784-2

Un recull de peces escrites per ser interpretades en els diferents grups en què he participat i compostes per a donar lloc a la improvisació. El període en què han estat escrites abasta més de trenta anys i s’han compost amb total llibertat, sense cap altre condicionant que el de cercar un mitjà d’expressió propi. Les característiques essencials de cada una de les peces d’aquest llibre són molt variades i es corresponen amb les meves inquietuds i necessitats que han anat evolucionant durant tots aquests anys. Hi ha temes per a distintes formacions, amb diverses estructures formals, diferents colors harmònics i melòdics, i rítmiques variades inspirades en el jazz o en ritmes populars com el bolero, l’havanera, la chacarera, la zamba, el tango, el forró o el twist.

Destacat
Recent
Arxiu
Search By Tags
Segueix
  • YouTube Social  Icon
bottom of page